Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chennai City FC El Matador
Normal Tactiek 424
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.2 gemiddelde waardering 25.3
average Schieten adequate
poor Passen poor
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Dhrtiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. Mitul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:1

8e minuut.
Mecca heeft problemen om de bal te vangen. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbalkar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nimbalkar krijgt een gele kaart. Saunders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skadberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:2

15e minuut.
Prieto rent richting de bal. Primal bereikt de bal nog maar net als eerste. Primal passt de bal met de wreef. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:3

28e minuut.
Dhrtiman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Primal met de inworp. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Dhrtiman geeft de bal voor. Gärtig kopt de bal weg. Kansal speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amitava kopt de bal weg. Daar is Roopak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Mitul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:4

39e minuut.
Chittaswarup is nu in balbezit. Amitava verovert de bal door een tackle van achteren. Amitava speelt de bal door. Roopak is nu in balbezit. Roopak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:5

41e minuut.
Roopak passt de bal in één keer door. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Thogulva speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Dhrtiman met een harde bal richting middenveld. Skadberg kopt de bal weg. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 74%, El Matador 26%.
Chennai City FC - El Matador 0:6

47e minuut.
Pramath rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto passt de bal met de wreef. Thogulva rent richting de bal. Thogulva geeft een lange en hoge pass. Paal!

52e minuut.
Kansal probeert de bal aan de voet te houden. Prieto is nu in balbezit. Sammeta met een sublieme pass. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft de bal voor. Mitul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Nimbalkar probeert naar een medespeler te passen. Chittaswarup rent richting de bal. Roopak verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Roopak onderschept slim de pass. Roopak speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Mitul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:7

90e minuut.
Amitava speelt de bal door. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - El Matador 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 74%, El Matador 26%.
Chennai City FC - El Matador 0:8