Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knight Riders Mayank`s
Normal Tactiek 4d
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Na een snelle pass probeert Gajendra de bal onder controle te krijgen. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radia. Radia krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Polamreddy rent richting de bal. Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polamreddy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polamreddy krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kavi met een sublieme pass. Manu rent richting de bal. Daar is Radia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knight Riders 49%, Mayank`s 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knight Riders - Mayank`s 0:0

57e minuut.
Shaukat geeft een hoge lob. Polamreddy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kelaka de bal onder controle te krijgen. Ulind is nu in balbezit. Ulind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knight Riders - Mayank`s 1:0

61e minuut.
Aron speelt de bal door. Ulind bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulind passt de bal met de wreef. Sarang is nu in balbezit. Sarang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polamreddy is nu in balbezit. Kavi begaat een overtreding. Polamreddy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Sarang speelt de bal door. Aron is nu in balbezit. Aron geeft de bal voor. Ulind is nu in balbezit. Ulind haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ulind stond buitenspel. Manjiunath neemt vlug de vrije trap. Deepak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mecca de bal. Mecca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron geeft een hoge lob. Daar is Ganguly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulind is nu in balbezit. Ulind draait met de bal, schiet en ... Manendra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knight Riders 33%, Mayank`s 67%.
Knight Riders - Mayank`s 1:0