Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pune United Mayank`s
Normal Tactiek 4d
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


27e minuut.
Ganguly geeft een hoge lob. Jeeri kopt de bal weg. Manjiunath probeert de bal aan de voet te houden. Choudhari is nu in balbezit. Choudhari schiet op doel. Manendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Kelaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Choudhari rent richting de bal. Puja is nu in balbezit. Choudhari onderschept slim de pass. Choudhari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 47%, Mayank`s 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pune United - Mayank`s 0:0

56e minuut.
Inworp. Kavi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ashok de bal. Raje verovert de bal door een tackle van achteren. Raje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tapi is nu in balbezit. Tapi probeert naar een medespeler te passen. Ganguly heeft problemen om de bal te vangen. Keshavan is nu in balbezit. Keshavan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vijayabhas speelt de bal door. Raje bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mehendale. Mehendale krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Raje controleert de bal met de borst. Rahuldas is nu in balbezit. Rahuldas passt de bal zonder na te denken. Tapi is nu in balbezit. Tapi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 52%, Mayank`s 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pune United - Mayank`s 0:0