Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simito El Matador
Normal Tactiek 424
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


13e minuut.
Thogulva rent richting de bal. Roopak rent richting de bal. Thogulva rent richting de bal. Roopak is nu in balbezit. Roopak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Sarika de bal. Thogulva rent richting de bal. Thogulva probeert naar een medespeler te passen. Laul is nu in balbezit. Laul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Roopak is nu in balbezit. Uppalapati rent richting de bal. Met opzet legt Roopak zijn tegenspeler op de grond. Roopak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Sivaram probeert naar een medespeler te passen. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh met een sublieme pass. Gangadutt rent richting de bal. Gangadutt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amitava rent richting de bal. Amitava speelt de bal door. Suresh is nu in balbezit. Surabhi rent richting de bal. Surabhi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Talwar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thogulva met een snelle inworp. Surabhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surabhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Skadberg is nu in balbezit. Skadberg geeft een hoge lob. Suresh rent richting de bal. Surabhi verovert de bal door een tackle van achteren. Surabhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simito 59%, El Matador 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simito - El Matador 0:0

58e minuut.
Amitava passt de bal zonder na te denken. Thogulva rent richting de bal. Thogulva speelt de bal door. Surabhi is nu in balbezit. Surabhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - El Matador 0:1

82e minuut.
Saunders geeft een hoge lob. Inworp. Sivaram met de inworp. Laul bereikt de bal nog maar net als eerste. Laul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Neeharika trapt de bal weg van het doel. Muthukumar is nu in balbezit. Muthukumar passt de bal zonder na te denken. Gangadutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangadutt schiet op doel. Neeharika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simito 58%, El Matador 42%.
Simito - El Matador 0:1