Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pune United Chennai City FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Ashok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecca met de inworp. Daar is Prajna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prajna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Rahuldas is nu in balbezit. Rahuldas geeft de bal voor. Pramath kopt de bal weg. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Chennai City FC 0:1

17e minuut.
Jeeri probeert de bal aan de voet te houden. Kansal is nu in balbezit. Kansal speelt de bal door. Sanzgiri rent richting de bal. Sanzgiri haalt uit met een fantastische trap. Suchin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Chennai City FC 0:2

35e minuut.
Keshavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshavan passt de bal in één keer door. Ekachakra rent richting de bal. Ekachakra schiet op doel. Mitul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mehendale onderschept slim de pass. Mehendale passt de bal in één keer door. Ekachakra is nu in balbezit. Ekachakra schiet op doel. Dhrtiman probeert de bal aan de voet te houden. Mitul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mehendale probeert naar een medespeler te passen. Ekachakra is nu in balbezit. Ekachakra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna passt de bal in één keer door. Sanzgiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzgiri schiet op doel. Suchin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Chennai City FC 0:3

44e minuut.
Nimbalkar verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbalkar passt de bal met de wreef. Prajna probeert naar een medespeler te passen. Sanzgiri is nu in balbezit. Sanzgiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Chennai City FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 56%, Chennai City FC 44%.
Pune United - Chennai City FC 0:4

47e minuut.
Mecca rent richting de bal. Ashok onderschept slim de pass. Nimbalkar onderschept slim de pass. Mecca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Jeeri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kansal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prajna rent richting de bal. Prajna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mehendale passt de bal zonder na te denken. Shyamal is nu in balbezit. Pramath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pramath krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ashok met een sublieme pass. Keshavan rent richting de bal. Chittaswarup begaat een overtreding. Chittaswarup krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Ekachakra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Choudhari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 42%, Chennai City FC 58%.
Pune United - Chennai City FC 0:4