Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chennai City FC Pune United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Prajna met een sublieme pass. Sanzgiri rent richting de bal. Mehendale verovert de bal door een tackle van achteren. Prajna rent richting de bal. Prajna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nimbalkar verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbalkar geeft een lange en hoge pass. Prasannakumar heeft problemen om de bal te vangen. Prajna is nu in balbezit. Prajna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tapi heeft problemen om de bal te vangen. Tapi geeft een lange en hoge pass. Ashok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashok haalt uit met een fantastische trap. Nimbalkar probeert de bal aan de voet te houden. Mitul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - Pune United 0:1

43e minuut.
Gaekwad rent richting de bal. Gaekwad geeft de bal voor. Soumitra geeft een lange en hoge pass. Choudhari rent richting de bal. Choudhari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 51%, Pune United 49%.
Chennai City FC - Pune United 0:1

51e minuut.
Sanzgiri rent richting de bal. Soumitra verovert de bal door een tackle van achteren. Prajna verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sanzgiri de bal. Sanzgiri haalt uit met een fantastische trap. Suchin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chennai City FC - Pune United 1:1

61e minuut.
Gaekwad probeert naar een medespeler te passen. Choudhari rent richting de bal. Sammeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhari onderschept slim de pass. Choudhari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sangha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rajaraman komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Choudhari heeft problemen om de bal te vangen. Choudhari draait met de bal, schiet en ... Dhrtiman heeft problemen om de bal te vangen. Dhrtiman geeft de bal voor. Mehendale kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 51%, Pune United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chennai City FC - Pune United 1:1