Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jazzers Mayank`s
Normal Tactiek 4d
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Rajusingh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kelaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelaka geeft de bal voor. Vamshi is nu in balbezit. Vamshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jazzers - Mayank`s 1:0

7e minuut.
Balamani passt de bal met de wreef. Rajusingh rent richting de bal. Kelaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajusingh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vamshi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Koothrappally rent richting de bal. Raje onderschept slim de pass. Raje met een sublieme pass. Mecca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gajendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Koothrappally onderschept slim de pass. Koothrappally speelt de bal door. Yauvani rent richting de bal. Yauvani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Raje speelt de bal door. Daar is Mecca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sury bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecca onderschept slim de pass. Mecca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jazzers - Mayank`s 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jazzers 43%, Mayank`s 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jazzers - Mayank`s 1:1

46e minuut.
Vamshi rent richting de bal. Raje begaat een overtreding. Vamshi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sury zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lalita is nu in balbezit. Lalita passt de bal zonder na te denken. Vamshi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ganguly met een harde bal richting middenveld. Raje bereikt de bal nog maar net als eerste. Raje probeert naar een medespeler te passen. Bhadrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhadrak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jyothsna is nu in balbezit. Sury onderschept slim de pass. Sury probeert naar een medespeler te passen. Vamshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jyothsna heeft problemen om de bal te vangen. Jyothsna probeert naar een medespeler te passen. Kelaka geeft een lange en hoge pass. Pradip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mecca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Vamshi de bal onder controle te krijgen. Lalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganguly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ganguly krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jazzers 57%, Mayank`s 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jazzers - Mayank`s 1:1