Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazon Bharat United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasi met een snelle inworp. Daar is Dinesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudama rent richting de bal. Sudama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jamaal is nu in balbezit. Raza is nu in balbezit. Sudama rent richting de bal. Sudama heeft problemen om de bal te vangen. Sudama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Sudama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudama probeert naar een medespeler te passen. Jamaal is nu in balbezit. Jamaal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Devang de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon 40%, Bharat United 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amazon - Bharat United 0:0

55e minuut.
Vaidheeswarran geeft een hoge lob. Kumble kopt de bal weg. Dinesh heeft problemen om de bal te vangen. Sudama rent richting de bal. Sudama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rai geeft een lange en hoge pass. Kumble rent richting de bal. Pichai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kumble is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jayashekhar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon - Bharat United 0:1

82e minuut.
Daar is Raza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudama rent richting de bal. Sudama probeert naar een medespeler te passen. Jamaal rent richting de bal. Jamaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amazon - Bharat United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon 42%, Bharat United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amazon - Bharat United 1:1