Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united Manchester India rokers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Pavi geeft een hoge lob. Viraf speelt de bal door. Badesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badesha schiet op doel. Hari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united Manchester India - rokers 0:1

26e minuut.
Mansey bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansey passt de bal zonder na te denken. Manas rent richting de bal. Mitanu onderschept slim de pass. Mitanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Manjiunath verovert de bal door een tackle van achteren. Manjiunath geeft een lange en hoge pass. Ranjitsinhji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badesha is nu in balbezit. Badesha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Manas speelt de bal door. Yashpal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavi verovert de bal door een tackle van achteren. Pavi geeft een hoge lob. Ranjitsinhji heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Muthukrishnan geeft de bal voor. Bhattacharya kopt de bal weg. Klungelig pakt Yashpal de bal. Viraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Viraf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united Manchester India 51%, rokers 49%.
united Manchester India - rokers 0:1

59e minuut.
Inworp. Kabra met de inworp. Kota is nu in balbezit. Viraf onderschept slim de pass. Viraf geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bhattacharya geeft een lange en hoge pass. Yudhajit is nu in balbezit. Yudhajit probeert naar een medespeler te passen. Mitanu rent richting de bal. Mitanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kota verovert de bal door een tackle van achteren. Kota met een sublieme pass. Manjiunath rent richting de bal. Murugappa verovert de bal door een tackle van achteren. Murugappa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rabindran met de inworp. Pavi rent richting de bal. Pavi geeft een hoge lob. Badesha is nu in balbezit. Badesha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Malik is nu in balbezit. Malik geeft een lange en hoge pass. Rabindran controleert de bal met de borst. Rabindran geeft een lange en hoge pass. Badesha springt en kopt de bal. Hari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hari speelt de bal door. Mansey kopt de bal weg. Srijoy controleert de bal met de borst. Mitanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united Manchester India 48%, rokers 52%.
united Manchester India - rokers 0:1