Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vijay The Hero
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doeltrap. Mitesh met een harde bal richting middenveld. Gopalakrishnan kopt de bal weg. Reshma heeft problemen om de bal te vangen. Reshma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Riddhi onderschept slim de pass. Riddhi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarin de bal. Reshma rent richting de bal. Reshma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Manjanatha speelt de bal door. Jawahar rent richting de bal. Jawahar passt de bal zonder na te denken. Guneratne bereikt de bal nog maar net als eerste. Guneratne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pinak probeert de bal aan de voet te houden. Kedar rent richting de bal. Pinak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kedar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kedar met een snel genomen vrije trap. Vikriti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Phadkar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusagra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prasanta rent richting de bal. Prasanta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gopalakrishnan probeert naar een medespeler te passen. Prasanta rent richting de bal. Prasanta passt de bal in één keer door. Reshma bereikt de bal nog maar net als eerste. Reshma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vijay 44%, The Hero 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vijay - The Hero 0:0

54e minuut.
Daar is Riddhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawahar rent richting de bal. Jawahar passt de bal met de wreef. Guneratne heeft problemen om de bal te vangen. Guneratne schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Shafiqul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rengarajan de bal. Prasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Reshma is nu in balbezit. Reshma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pinak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinak probeert naar een medespeler te passen. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guneratne verovert de bal door een tackle van achteren. Guneratne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vijay - The Hero 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vijay 48%, The Hero 52%.
Vijay - The Hero 0:1