Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazon united Manchester India
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Yashpal met een sublieme pass. Mitanu is nu in balbezit. Nair tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nair krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ogale probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jamaal de bal. Yashpal rent richting de bal. Sudama verovert de bal door een tackle van achteren. Sudama schiet op doel. Hari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Suresh geeft een lange en hoge pass. Daar is Jamaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranjitsinhji rent richting de bal. Jamaal onderschept slim de pass. Jamaal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon - united Manchester India 1:0

28e minuut.
Amitesh is nu in balbezit. Amitesh geeft een hoge lob. Ranjitsinhji probeert de bal aan de voet te houden. Jamaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Kota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kota met een sublieme pass. Timin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitanu rent richting de bal. Mitanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon 54%, united Manchester India 46%.
Amazon - united Manchester India 1:0

52e minuut.
Nair passt de bal met de wreef. Daar is Ogale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yudhajit. Ogale raakt geblesseerd tijdens het duel. Nair met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Hari speelt de bal door. Inworp. Amitesh met een snelle inworp. Sudama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Amitesh geeft de bal voor. Hari speelt de bal door. Yashpal kopt de bal weg. Mitanu rent richting de bal. Mitanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Amitesh passt de bal met de wreef. Suresh rent richting de bal. Suresh geeft een hoge lob. Jamaal rent richting de bal. Jamaal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon 40%, united Manchester India 60%.
Amazon - united Manchester India 1:0