Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
preetheesh FC Vijay
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Prafull geeft een hoge lob. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasturirangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash verovert de bal door een tackle van achteren. Prakash schiet op doel. Vikriti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Riddhi is nu in balbezit. Pratyush probeert naar een medespeler te passen. Prafull is nu in balbezit. Prasanta onderschept slim de pass. Prasanta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pinak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riddhi rent richting de bal. Riddhi met een sublieme pass. Reshma rent richting de bal. Reshma schiet op doel. Viraj bokst de bal weg.

28e minuut.
Subudhi rent richting de bal. Subudhi passt de bal in één keer door. Prakash rent richting de bal. Prakash haalt uit met een fantastische trap. Kasturirangan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
preetheesh FC - Vijay 1:0

37e minuut.
Kusagra bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kusagra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reshma bereikt de bal nog maar net als eerste. Reshma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
preetheesh FC - Vijay 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preetheesh FC 48%, Vijay 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
preetheesh FC - Vijay 1:1

48e minuut.
Nikitha geeft de bal voor. Gomes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash schiet op doel. Subudhi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Veer met een sublieme pass. Subudhi met een sublieme pass. Prakash is nu in balbezit. Prakash draait met de bal, schiet en ... Kasturirangan probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Prafull bereikt de bal nog maar net als eerste. Prafull geeft een hoge lob. Daar is Rutajit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajesh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Gopalakrishnan passt de bal in één keer door. Prafull heeft problemen om de bal te vangen. Prasanta rent richting de bal. Prasanta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pratyush de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
preetheesh FC - Vijay 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preetheesh FC 50%, Vijay 50%.
preetheesh FC - Vijay 1:2