Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baryen Munich The Hero
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Kaul de bal. Vaidheeswarran rent richting de bal. Kaul begaat een overtreding. Vaidheeswarran roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vaidheeswarran kan niet meer verder spelen. Kedar komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ratnasabapathi passt de bal met de wreef. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishvakarma verovert de bal door een tackle van achteren. Vishvakarma geeft de bal voor. Rengarajan kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baryen Munich - The Hero 0:1

19e minuut.
Nisha is nu in balbezit. Nisha passt de bal zonder na te denken. Ratnasabapathi rent richting de bal. Ratnasabapathi haalt uit met een fantastische trap. Maninder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baryen Munich - The Hero 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Rengarajan de bal. Vishnu rent richting de bal. Vishnu probeert naar een medespeler te passen. Ratnasabapathi is nu in balbezit. Ratnasabapathi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baryen Munich - The Hero 2:1

31e minuut.
Jawahar met een sublieme pass. Guneratne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnu begaat een overtreding. Vishnu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Nishtha speelt de bal door. Rengarajan rent richting de bal. Rengarajan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jawahar de bal. Jawahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Nishtha de bal. Nishtha met een sublieme pass. Ratnasabapathi rent richting de bal. Ratnasabapathi haalt uit met een fantastische trap. Maninder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baryen Munich - The Hero 3:1

37e minuut.
Chivukula is nu in balbezit. Manjanatha verovert de bal door een tackle van achteren. Jawahar met een sublieme pass. Guneratne rent richting de bal. Guneratne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baryen Munich 64%, The Hero 36%.
Baryen Munich - The Hero 3:1

49e minuut.
Saginala passt de bal zonder na te denken. Jawahar is nu in balbezit. Jawahar passt de bal met de wreef. Guneratne rent richting de bal. Guneratne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Kaul trapt de bal weg. Mitesh kopt de bal weg. Jawahar geeft de bal voor. Manjanatha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vishnu is nu in balbezit. Vishnu haalt uit met een fantastische trap. Phadkar kopt de bal weg. Ratnasabapathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratnasabapathi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vishnu is nu in balbezit. Vishnu met een sublieme pass. Mitesh is nu in balbezit. Ratnasabapathi onderschept slim de pass. Ratnasabapathi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baryen Munich - The Hero 4:1

87e minuut.
Jawahar speelt de bal door. Guneratne bereikt de bal nog maar net als eerste. Guneratne passt de bal in één keer door. Jawahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawahar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baryen Munich 60%, The Hero 40%.
Baryen Munich - The Hero 4:1