Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bharat United united Manchester India
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bhattacharya rent richting de bal. Navarathna verovert de bal door een tackle van achteren. Yashpal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yashpal krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Yashpal bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranjaya onderschept slim de pass. Duranjaya met een sublieme pass. Jayashekhar is nu in balbezit. Jayashekhar haalt uit met een fantastische trap. Hari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat United - united Manchester India 1:0

12e minuut.
Bhattacharya is nu in balbezit. Bhattacharya geeft een hoge lob. Mitanu kopt de bal weg. Murugappa is nu in balbezit. Murugappa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bharat United - united Manchester India 1:1

19e minuut.
Devang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Mitanu de bal. Sailendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhowmick is nu in balbezit. Bhowmick schiet op doel. Swaraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Swaraj met een harde bal richting middenveld. Dinesh kopt de bal weg. Daar is Kota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranjaya onderschept slim de pass. Duranjaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vaish met een sublieme pass. Mitanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raza. Raza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bharat United 52%, united Manchester India 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bharat United - united Manchester India 1:1

49e minuut.
Malik is nu in balbezit. Malik passt de bal met de wreef. Bhowmick rent richting de bal. Bhowmick draait met de bal, schiet en ... Swaraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat United - united Manchester India 1:2

59e minuut.
Vaish probeert naar een medespeler te passen. Mitanu is nu in balbezit. Mitanu passt de bal met de wreef. Bhowmick rent richting de bal. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bhowmick is nu in balbezit. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sailendra de bal onder controle te krijgen. Mitanu rent richting de bal. Mitanu schiet op doel. Swaraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat United - united Manchester India 1:3

80e minuut.
Yashpal is nu in balbezit. Yashpal met een sublieme pass. Mitanu rent richting de bal. Bhowmick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bharat United 63%, united Manchester India 37%.
Bharat United - united Manchester India 1:3