Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united Manchester India Bharat United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vaish speelt de bal door. Vaidheeswarran rent richting de bal. Raza is nu in balbezit. Bhowmick onderschept slim de pass. Bhowmick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united Manchester India - Bharat United 1:0

4e minuut.
Duranjaya speelt de bal door. Daar is Jayashekhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayashekhar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitanu draait met de bal, schiet en ... Swaraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Murugappa neemt de hoekschop. Dinesh heeft problemen om de bal te vangen. Yashpal rent richting de bal. Mitanu rent richting de bal. Mitanu draait met de bal, schiet en ... Swaraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bhowmick is nu in balbezit. Raza onderschept slim de pass. Kota onderschept slim de pass. Bhowmick rent richting de bal. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Malik onderschept slim de pass. Malik probeert naar een medespeler te passen. Yashpal probeert naar een medespeler te passen. Mitanu is nu in balbezit. Mitanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Duranjaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kota rent richting de bal. Yashpal bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranjaya onderschept slim de pass. Duranjaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ranjitsinhji rent richting de bal. Ranjitsinhji geeft de bal voor. Inworp. Rai met de inworp. Duranjaya geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Duranjaya rent richting de bal. Kota rent richting de bal. Duranjaya onderschept slim de pass. Duranjaya geeft de bal voor. Jayashekhar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hari trapt de bal weg. Bhowmick kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vaidheeswarran de bal onder controle te krijgen. Mitanu is nu in balbezit. Mitanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united Manchester India 43%, Bharat United 57%.
united Manchester India - Bharat United 1:0

52e minuut.
Dinesh is nu in balbezit. Bhowmick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dinesh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dinesh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bhowmick roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bhowmick kan niet meer verder spelen. Mansey komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Mitanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sailendra de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vaish geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitanu haalt uit met een fantastische trap. Swaraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
united Manchester India - Bharat United 2:0

61e minuut.
Mansey is nu in balbezit. Duranjaya verovert de bal door een tackle van achteren. Duranjaya speelt de bal door. Jayashekhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayashekhar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yashpal probeert naar een medespeler te passen. Mitanu rent richting de bal. Mitanu passt de bal in één keer door. Mansey rent richting de bal. Mansey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mansey bereikt de bal nog maar net als eerste. Devang is nu in balbezit. Mitanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitanu draait met de bal, schiet en ... Swaraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Samuel verovert de bal door een tackle van achteren. Samuel geeft de bal voor. Rai met een sublieme pass. Jayashekhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayashekhar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united Manchester India - Bharat United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united Manchester India 36%, Bharat United 64%.
united Manchester India - Bharat United 2:1