Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rokers Amazon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Jamaal verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sudama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamaal rent richting de bal. Sudama rent richting de bal. Sudama draait met de bal, schiet en ... Sajid bokst de bal weg.

9e minuut.
Kabra heeft problemen om de bal te vangen. Somendra rent richting de bal. Manas begaat een overtreding. Manas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Viraf is nu in balbezit. Viraf met een sublieme pass. Srijoy rent richting de bal. Jamaal onderschept slim de pass. Jamaal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Manas probeert naar een medespeler te passen. Kabra rent richting de bal. Kabra probeert naar een medespeler te passen. Viraf rent richting de bal. Viraf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Pavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudama rent richting de bal. Pavi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Karapiet is nu in balbezit. Karapiet geeft een lange en hoge pass. Nailadi probeert de bal aan de voet te houden. Jamaal rent richting de bal. Jamaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rokers - Amazon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokers 74%, Amazon 26%.
rokers - Amazon 0:1

60e minuut.
Kabra met een sublieme pass. Klungelig pakt Viraf de bal. Viraf met een sublieme pass. Badesha rent richting de bal. Badesha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nair rent richting de bal. Pavi verovert de bal door een tackle van achteren. Pavi passt de bal zonder na te denken. Viraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Viraf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ogale bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ogale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudama rent richting de bal. Sudama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Somendra speelt de bal door. Amitesh is nu in balbezit. Amitesh passt de bal zonder na te denken. Jamaal rent richting de bal. Jamaal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ogale rent richting de bal. Ogale speelt de bal door. Jamaal heeft problemen om de bal te vangen. Jamaal haalt uit met een fantastische trap. Srijoy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Amitesh is nu in balbezit. Amitesh geeft de bal voor. Klungelig pakt Pavi de bal. Jamaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaal draait met de bal, schiet en ... Sajid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Manas onderschept slim de pass. Manas probeert naar een medespeler te passen. Pichai rent richting de bal. Badesha verovert de bal door een tackle van achteren. Badesha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokers 53%, Amazon 47%.
rokers - Amazon 0:1