Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vijay united Manchester India
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Megana rent richting de bal. Bhowmick begaat een overtreding. Megana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Megana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shafiqul geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Megana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitanu verovert de bal door een tackle van achteren. Gopalakrishnan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gopalakrishnan krijgt een gele kaart. Mitanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bhowmick neemt de penalty, wat een uithaal! Paal! Bhowmick rent richting de bal. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gopalakrishnan met een snelle inworp. Rajesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gopalakrishnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bhowmick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhowmick draait met de bal, schiet en ... Vikriti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Prasanta passt de bal met de wreef. Shafiqul met een sublieme pass. Daar is Prasanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meka is nu in balbezit. Meka draait met de bal, schiet en ... Hari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vijay 58%, united Manchester India 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vijay - united Manchester India 0:0

51e minuut.
Kota is nu in balbezit. Kota passt de bal zonder na te denken. Mitanu is nu in balbezit. Bhowmick rent richting de bal. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bhattacharya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafiqul verovert de bal door een tackle van achteren. Shafiqul met een sublieme pass. Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka schiet op doel. Hari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Yashpal is nu in balbezit. Yashpal met een sublieme pass. Mitanu is nu in balbezit. Bhowmick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhowmick draait met de bal, schiet en ... Vikriti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vijay 60%, united Manchester India 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vijay - united Manchester India 0:0