Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hero rokers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rengarajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengarajan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sarin de bal. Badesha is nu in balbezit. Badesha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Viraf passt de bal zonder na te denken. Rengarajan rent richting de bal. Rengarajan speelt de bal door. Jawahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Muthukrishnan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manjanatha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jawahar is nu in balbezit. Jawahar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rengarajan speelt de bal door. Jawahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawahar passt de bal in één keer door. Guneratne is nu in balbezit. Guneratne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hero 52%, rokers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Hero - rokers 0:0

47e minuut.
Sarin is nu in balbezit. Kabra onderschept slim de pass. Kabra speelt de bal door. Badesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badesha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Guneratne geeft een hoge lob. Vishvakarma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nailadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nailadi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Badesha onderschept slim de pass. Viraf is nu in balbezit. Mitesh rent richting de bal. Badesha onderschept slim de pass. Badesha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sarin rent richting de bal. Rengarajan met een sublieme pass. Saginala probeert naar een medespeler te passen. Jawahar rent richting de bal. Jawahar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Viraf geeft een hoge lob. Nailadi kopt de bal weg. Daar is Saginala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Viraf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hero 42%, rokers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Hero - rokers 0:0