Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vijay rokers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Muthukrishnan rent richting de bal. Muthukrishnan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rabindran de bal. Meka rent richting de bal. Meka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rabindran passt de bal in één keer door. Rajesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajesh geeft de bal voor. Badesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badesha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vijay - rokers 0:1

14e minuut.
Durmada rent richting de bal. Manas is nu in balbezit. Viraf speelt de bal door. Badesha is nu in balbezit. Badesha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Manas rent richting de bal. Manas geeft een lange en hoge pass. Meka rent richting de bal. Meka haalt uit met een fantastische trap. Muthukrishnan probeert de bal aan de voet te houden. Sajid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Prasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka is nu in balbezit. Prasanta rent richting de bal. Prasanta draait met de bal, schiet en ... Sajid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vijay - rokers 1:1

37e minuut.
Kabra rent richting de bal. Kabra passt de bal zonder na te denken. Gopalakrishnan rent richting de bal. Pavi verovert de bal door een tackle van achteren. Pavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vijay - rokers 1:2

42e minuut.
Durmada is nu in balbezit. Durmada speelt de bal door. Pavi probeert de bal met de borst te controleren. Meka is nu in balbezit. Meka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vijay 60%, rokers 40%.
Vijay - rokers 1:2

86e minuut.
Srijoy geeft de bal voor. Inworp. Shafiqul met een snelle inworp. Prasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasanta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vijay 53%, rokers 47%.
Vijay - rokers 1:2