Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
preetheesh FC united Manchester India
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Malik trapt de bal weg. Maqbool kopt de bal weg. Bhattacharya bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash onderschept slim de pass. Prakash draait met de bal, schiet en ... Hari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Prafull is nu in balbezit. Bhattacharya bereikt de bal nog maar net als eerste. Prafull tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prafull krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Maqbool bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqbool geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaish met de inworp. Bhowmick geeft de bal voor. Viraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
preetheesh FC - united Manchester India 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preetheesh FC 41%, united Manchester India 59%.
preetheesh FC - united Manchester India 0:1

55e minuut.
Maqbool geeft een hoge lob. Ranjitsinhji rent richting de bal. Prakash is nu in balbezit. Prakash draait met de bal, schiet en ... Hari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
preetheesh FC - united Manchester India 1:1

65e minuut.
Kota is nu in balbezit. Subudhi rent richting de bal. Subudhi passt de bal in één keer door. Prakash is nu in balbezit. Prakash draait met de bal, schiet en ... Hari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kolagunta rent richting de bal. Kolagunta geeft een hoge lob. Subudhi is nu in balbezit. Prakash rent richting de bal. Prakash schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preetheesh FC 50%, united Manchester India 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
preetheesh FC - united Manchester India 1:1