Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazon Vijay
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nair met een snelle inworp. Ogale rent richting de bal. Ogale geeft een lange en hoge pass. Jamaal rent richting de bal. Jamaal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Somendra de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kusagra zal de hoekschop nemen. Meka rent richting de bal. Meka schiet op doel. Milan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kasturirangan kopt de bal weg. Durmada is nu in balbezit. Durmada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prasanta de bal. Prasanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon - Vijay 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon 39%, Vijay 61%.
Amazon - Vijay 0:1

56e minuut.
Karapiet probeert naar een medespeler te passen. Ogale speelt de bal door. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamaal is nu in balbezit. Jamaal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vikriti trapt de bal weg. Nair kopt de bal weg. Durmada rent richting de bal. Sudama is nu in balbezit. Sudama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gomes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amitesh met een snelle inworp. Klungelig pakt Sudama de bal. Sudama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amazon - Vijay 1:1

77e minuut.
Suresh geeft de bal voor. Kasturirangan rent richting de bal. Jamaal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jamaal krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Karapiet geeft een hoge lob. Gopalakrishnan rent richting de bal. Somendra verovert de bal door een tackle van achteren. Jamaal is nu in balbezit. Jamaal schiet op doel. Vikriti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon - Vijay 2:1

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogale met een snelle inworp. Durmada met een sublieme pass. Jamaal rent richting de bal. Jamaal haalt uit met een fantastische trap. Vikriti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon 31%, Vijay 69%.
Amazon - Vijay 2:1