Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bharat United The Hero
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Vaidheeswarran met een snelle inworp. Dinesh is nu in balbezit. Jawahar rent richting de bal. Jawahar haalt uit met een fantastische trap. Dinesh probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Jawahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawahar passt de bal in één keer door. Guneratne bereikt de bal nog maar net als eerste. Guneratne haalt uit met een fantastische trap. Swaraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat United - The Hero 0:1

26e minuut.
Jawahar is nu in balbezit. Jawahar passt de bal in één keer door. Guneratne is nu in balbezit. Guneratne schiet op doel. Swaraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat United - The Hero 0:2

32e minuut.
Devang met een sublieme pass. Saginala is nu in balbezit. Saginala passt de bal zonder na te denken. Vaidheeswarran bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaidheeswarran geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Swaraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Saginala rent richting de bal. Jawahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawahar passt de bal zonder na te denken. Guneratne is nu in balbezit. Guneratne draait met de bal, schiet en ... Swaraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bharat United 60%, The Hero 40%.
Bharat United - The Hero 0:2

49e minuut.
Duranjaya is nu in balbezit. Saginala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duranjaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duranjaya neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Maninder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat United - The Hero 1:2

57e minuut.
Sarin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raza de bal. Duranjaya met een sublieme pass. Daar is Jayashekhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayashekhar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maninder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Samuel passt de bal zonder na te denken. Daar is Jawahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawahar speelt de bal door. Guneratne is nu in balbezit. Guneratne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Manjanatha passt de bal zonder na te denken. Jawahar is nu in balbezit. Jawahar passt de bal in één keer door. Guneratne rent richting de bal. Guneratne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rai geeft de bal voor. Klungelig pakt Duranjaya de bal. Jayashekhar is nu in balbezit. Jayashekhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rengarajan probeert naar een medespeler te passen. Saginala bereikt de bal nog maar net als eerste. Saginala speelt de bal door. Vaidheeswarran rent richting de bal. Vaidheeswarran geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vaidheeswarran probeert naar een medespeler te passen. Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rai geeft de bal voor. Jayashekhar krijgt zijn hoofd ertegen. Vishvakarma kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jayashekhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayashekhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bharat United - The Hero 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bharat United 55%, The Hero 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bharat United - The Hero 2:2