Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rokers preetheesh FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Viraf rent richting de bal. Pratyush bereikt de bal nog maar net als eerste. Viraf is nu in balbezit. Viraf draait met de bal, schiet en ... Viraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rokers - preetheesh FC 1:0

10e minuut.
Pavi is nu in balbezit. Subudhi onderschept slim de pass. Subudhi speelt de bal door. Prakash rent richting de bal. Prakash schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Manas rent richting de bal. Subudhi onderschept slim de pass. Pavi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavi krijgt een gele kaart. Subudhi raakt geblesseerd tijdens het duel. Subudhi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sajid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pratyush passt de bal zonder na te denken. Kolagunta rent richting de bal. Rabindran begaat een overtreding. Rabindran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokers 40%, preetheesh FC 60%.
rokers - preetheesh FC 1:0

48e minuut.
Manas rent richting de bal. Subudhi verovert de bal door een tackle van achteren. Subudhi passt de bal zonder na te denken. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rokers - preetheesh FC 1:1

64e minuut.
Nailadi rent richting de bal. Nailadi passt de bal in één keer door. Viraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Viraf schiet op doel. Badesha probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sajid met een harde bal richting middenveld. Viraf kopt de bal weg. Klungelig pakt Maqbool de bal. Badesha rent richting de bal. Badesha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pratyush rent richting de bal. Viraf verovert de bal door een tackle van achteren. Viraf probeert naar een medespeler te passen. Badesha rent richting de bal. Badesha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rokers - preetheesh FC 2:1

79e minuut.
Maqbool rent richting de bal. Viraf onderschept slim de pass. Viraf speelt de bal door. Badesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badesha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pavi met een sublieme pass. Viraf heeft problemen om de bal te vangen. Viraf met een sublieme pass. Badesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badesha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokers 53%, preetheesh FC 47%.
rokers - preetheesh FC 2:1