Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baryen Munich united Manchester India
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mansey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratnasabapathi. Mansey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mansey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitanu is nu in balbezit. Mitanu schiet op doel. Sabeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kaul kopt de bal weg. Bhattacharya probeert de bal met de borst te controleren. Bhattacharya geeft de bal voor. Ratnasabapathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratnasabapathi draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Bhowmick passt de bal in één keer door. Mitanu is nu in balbezit. Bux onderschept slim de pass. Bhowmick onderschept slim de pass. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap. Sabeer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baryen Munich 51%, united Manchester India 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baryen Munich - united Manchester India 0:0

47e minuut.
Kaul is nu in balbezit. Bhowmick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul begaat een overtreding. Kaul krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik geeft een hoge lob. Kaul rent richting de bal. Mitanu onderschept slim de pass. Mitanu draait met de bal, schiet en ... Sabeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yashpal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhrtiman rent richting de bal. Dhrtiman met een sublieme pass. Ratnasabapathi is nu in balbezit. Ratnasabapathi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baryen Munich - united Manchester India 1:0

80e minuut.
Bhowmick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhowmick haalt uit met een fantastische trap. Nishtha probeert de bal aan de voet te houden. Mitanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baryen Munich - united Manchester India 1:1

83e minuut.
Yudhajit geeft de bal voor. Govind bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaul. Kaul krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baryen Munich 45%, united Manchester India 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baryen Munich - united Manchester India 1:1