Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
456 Bangladesh FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Neelakantachar speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rajan de bal onder controle te krijgen. Dilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Purva verovert de bal door een tackle van achteren. Purva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Swaminathan onderschept slim de pass. Swaminathan passt de bal in één keer door. Purva bereikt de bal nog maar net als eerste. Purva draait met de bal, schiet en ... Kempiah probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kempiah passt de bal zonder na te denken. Manohari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swaminathan. Swaminathan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Swaminathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swaminathan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swaminathan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 456 53%, Bangladesh FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
456 - Bangladesh FC 0:0

52e minuut.
Neelakantachar rent richting de bal. Neelakantachar geeft een hoge lob. Kempiah probeert de bal aan de voet te houden. Purva bereikt de bal nog maar net als eerste. Purva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bhutia geeft een hoge lob. Manohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Savdeep onderschept slim de pass. Purva rent richting de bal. Purva haalt uit met een fantastische trap. Dharmadev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Amra geeft een hoge lob. Duleepsinhji heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaurang. Duleepsinhji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yanamandra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Neelakantachar onderschept slim de pass. Neelakantachar geeft een lange en hoge pass. Jannavi rent richting de bal. Bhutia onderschept slim de pass. Bhutia geeft de bal voor. Dharmadev bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rajan met een sublieme pass. Neelakantachar rent richting de bal. Rajan met een sublieme pass. Purva is nu in balbezit. Purva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dilip is nu in balbezit. Amra onderschept slim de pass. Amra passt de bal met de wreef. Purva bereikt de bal nog maar net als eerste. Purva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
456 - Bangladesh FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 456 69%, Bangladesh FC 31%.
456 - Bangladesh FC 0:1
456