Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benguluru fc Bablu crazy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pradip rent richting de bal. Sashekala onderschept slim de pass. Sashekala probeert naar een medespeler te passen. Hyder is nu in balbezit. Hyder draait met de bal, schiet en ... Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
benguluru fc - Bablu crazy 0:1

17e minuut.
Sashekala passt de bal met de wreef. Sultana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultana speelt de bal door. Bhagyamma rent richting de bal. Bhagyamma draait met de bal, schiet en ... Madugula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benguluru fc - Bablu crazy 1:1

24e minuut.
Tamragouri onderschept slim de pass. Makam onderschept slim de pass. Makam speelt de bal door. Hyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyder schiet op doel. Raman bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Priyadarshini de bal. Makam onderschept slim de pass. Hyder is nu in balbezit. Makam is nu in balbezit. Makam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tamragouri rent richting de bal. Makam is nu in balbezit. Priyadarshini is nu in balbezit. Hyder verovert de bal door een tackle van achteren. Hyder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benguluru fc 67%, Bablu crazy 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benguluru fc - Bablu crazy 1:1

50e minuut.
Makam passt de bal met de wreef. Hyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyadarshini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Priyadarshini krijgt een gele kaart. Hyder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makam neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benguluru fc - Bablu crazy 1:2

55e minuut.
Kallianpur rent richting de bal. Seshadrinathan verovert de bal door een tackle van achteren. Seshadrinathan geeft de bal voor. Bhagyamma rent richting de bal. Bhagyamma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bhudev geeft de bal voor. Sultana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultana passt de bal zonder na te denken. Seshadrinathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Seshadrinathan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Haresh met een sublieme pass. Sashekala rent richting de bal. Sashekala speelt de bal door. Mukesh is nu in balbezit. Mukesh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Raman met een harde bal richting middenveld. Pradip kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hindocha de bal onder controle te krijgen. Bhagyamma is nu in balbezit. Bhagyamma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pradip passt de bal in één keer door. Sangem is nu in balbezit. Mukesh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mukesh krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Veerasamy trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haresh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sangem bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangem geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Priyadarshini probeert naar een medespeler te passen. Bhagyamma is nu in balbezit. Pradip is nu in balbezit. Pradip schiet op doel. Veerasamy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benguluru fc - Bablu crazy 2:2

78e minuut.
Pradip onderschept slim de pass. Sashekala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sashekala passt de bal in één keer door. Makam bereikt de bal nog maar net als eerste. Makam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Veerasamy geeft een hoge lob. Inworp. Sangem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pradip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradip geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benguluru fc 41%, Bablu crazy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benguluru fc - Bablu crazy 2:2