Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benguluru fc Bharat FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Shreeyash probeert naar een medespeler te passen. Kurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamanchili rent richting de bal. Kurian rent richting de bal. Kurian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sujeet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujeet passt de bal met de wreef. Yalamanchili is nu in balbezit. Yalamanchili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sarasvan de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Samiksha is nu in balbezit. Sujeet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhagyamma begaat een overtreding. Bhagyamma krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Doeltrap. Balakrishnan trapt de bal weg. Shreeyash kopt de bal weg. Yalamanchili rent richting de bal. Yalamanchili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benguluru fc 64%, Bharat FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benguluru fc - Bharat FC 0:0

49e minuut.
Sujeet geeft een hoge lob. Priyadarshini is nu in balbezit. Kurian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurian krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Raghuvir passt de bal in één keer door. Priyadarshini is nu in balbezit. Priyadarshini speelt de bal door. Bhagyamma is nu in balbezit. Bhagyamma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benguluru fc - Bharat FC 1:0

62e minuut.
Sangem is nu in balbezit. Samiksha bereikt de bal nog maar net als eerste. Samiksha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yalamanchili de bal. Yalamanchili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sujeet rent richting de bal. Bhagyamma speelt de bal door. Shreeyash rent richting de bal. Pradip onderschept slim de pass. Pradip schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pradip rent richting de bal. Pradip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benguluru fc - Bharat FC 2:0

80e minuut.
Valli rent richting de bal. Valli geeft een lange en hoge pass. Sarasvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamanchili verovert de bal door een tackle van achteren. Yalamanchili draait met de bal, schiet en ... Raman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kurian passt de bal met de wreef. Yalamanchili is nu in balbezit. Surendranath onderschept slim de pass. Kurian is nu in balbezit. Kurian schiet op doel. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benguluru fc 59%, Bharat FC 41%.
benguluru fc - Bharat FC 2:0