Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bablu crazy real madraid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Kaikini geeft een lange en hoge pass. Mahadevan rent richting de bal. Sashekala verovert de bal door een tackle van achteren. Suri onderschept slim de pass. Suri schiet op doel. Madugula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rewari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sahil komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Nachik met een snelle inworp. Sahil kan de bal niet met de borst controleren. Sahil passt de bal met de wreef. Suri rent richting de bal. Suri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sahil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukesh met een snelle inworp. Makam is nu in balbezit. Makam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sahil is nu in balbezit. Makam onderschept slim de pass. Hyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyder draait met de bal, schiet en ... Srinath werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Makam is nu in balbezit. Makam geeft een hoge lob. Nachik kopt de bal weg. Mahadevan is nu in balbezit. Mahadevan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jayaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayaram speelt de bal door. Sashekala speelt de bal door. Hyder is nu in balbezit. Hyder haalt uit met een fantastische trap. Srinath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bablu crazy - real madraid 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 41%, real madraid 59%.
Bablu crazy - real madraid 1:0

50e minuut.
Anbu heeft problemen om de bal te vangen. Anbu passt de bal met de wreef. Makam rent richting de bal. Hyder rent richting de bal. Hyder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyder haalt uit met een fantastische trap. Puja rent richting de bal. Puja geeft een hoge lob. Sashekala geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Makam kopt de bal weg. Hyder rent richting de bal. Taksa verovert de bal door een tackle van achteren. Makam is nu in balbezit. Makam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Srinath trapt de bal weg van het doel. Sahil is nu in balbezit. Met opzet legt Anbu zijn tegenspeler op de grond. Anbu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 38%, real madraid 62%.
Bablu crazy - real madraid 1:0