Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100 rabh 456
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gurudutt rent richting de bal. Gurudutt passt de bal zonder na te denken. Randhawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randhawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Manohari is nu in balbezit. Gaurang probeert naar een medespeler te passen. Rajan rent richting de bal. Randhawa is nu in balbezit. Randhawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shreerang rent richting de bal. Shreerang probeert naar een medespeler te passen. Sajeev heeft problemen om de bal te vangen. Shikha rent richting de bal. Shikha haalt uit met een fantastische trap. Nidheesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sajeev rent richting de bal. Shikha onderschept slim de pass. Shikha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jannavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannavi geeft de bal voor. Nidheesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 48%, 456 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
100 rabh - 456 0:0

54e minuut.
Daar is Manohari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manohari speelt de bal door. Daar is Jannavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannavi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Shikha de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Manohari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baiju komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nikitha passt de bal zonder na te denken. Randhawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parthasarathi. Randhawa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Randhawa kan niet meer verder spelen. Thyagaraju komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sajeev speelt de bal door. Thyagaraju is nu in balbezit. Parthasarathi is nu in balbezit. Thyagaraju onderschept slim de pass. Thyagaraju draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 31%, 456 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
100 rabh - 456 0:0

456