Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bablu crazy Bharat FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dhanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhanesh probeert naar een medespeler te passen. Yalamanchili rent richting de bal. Yalamanchili draait met de bal, schiet en ... Daar is Veerasamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalirai neemt de hoekschop. Yalamanchili maakt een snoekduik en kopt de bal. Madugula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bablu crazy - Bharat FC 0:1

22e minuut.
Anirudhha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yalamanchili is nu in balbezit. Sashekala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sashekala krijgt een gele kaart. Yalamanchili raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurian wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Anbu probeert naar een medespeler te passen. Kurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamanchili is nu in balbezit. Yalamanchili draait met de bal, schiet en ... Madugula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bablu crazy - Bharat FC 0:2

35e minuut.
Kallianpur is nu in balbezit. Kallianpur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shreeyash de bal. Makam is nu in balbezit. Makam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kalirai met een sublieme pass. Kurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurian passt de bal in één keer door. Yalamanchili rent richting de bal. Yalamanchili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 48%, Bharat FC 52%.
Bablu crazy - Bharat FC 0:2

58e minuut.
Makam is nu in balbezit. Samiksha onderschept slim de pass. Sashekala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sashekala krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Kurian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maji komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Maji passt de bal zonder na te denken. Anirudhha is nu in balbezit. Yalamanchili bereikt de bal nog maar net als eerste. Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Maji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 62%, Bharat FC 38%.
Bablu crazy - Bharat FC 0:2