Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangladesh FC benguluru fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Sahil passt de bal in één keer door. Swaminathan is nu in balbezit. Swaminathan passt de bal met de wreef. Purva bereikt de bal nog maar net als eerste. Purva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangladesh FC - benguluru fc 1:0

23e minuut.
Bhagyamma is nu in balbezit. Neelakantachar is nu in balbezit. Neelakantachar passt de bal in één keer door. Pradip is nu in balbezit. Pradip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bangladesh FC - benguluru fc 1:1

25e minuut.
Haresh is nu in balbezit. Haresh passt de bal in één keer door. Swaminathan probeert de bal met de borst te controleren. Purva rent richting de bal. Purva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Swaminathan onderschept slim de pass. Purva is nu in balbezit. Swaminathan is nu in balbezit. Purva rent richting de bal. Purva schiet op doel. Raman bokst de bal weg.

34e minuut.
Tamragouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanamandra geeft de bal voor. Surendranath rent richting de bal. Purva verovert de bal door een tackle van achteren. Purva draait met de bal, schiet en ... Raman bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Neelakantachar verovert de bal door een tackle van achteren. Swaminathan is nu in balbezit. Swaminathan passt de bal in één keer door. Purva is nu in balbezit. Purva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangladesh FC 37%, benguluru fc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangladesh FC - benguluru fc 1:1

55e minuut.
Pusti rent richting de bal. Bhagyamma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradip schiet op doel. Savdeep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangladesh FC - benguluru fc 1:2

56e minuut.
Pradip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanamandra onderschept slim de pass. Yanamandra passt de bal met de wreef. Seshadrinathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Seshadrinathan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pradip is nu in balbezit. Neelakantachar is nu in balbezit. Bhagyamma onderschept slim de pass. Pradip rent richting de bal. Pradip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Haresh geeft de bal voor. Menezes kopt de bal weg. Pradip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bhagyamma rent richting de bal. Bhagyamma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Amra is nu in balbezit. Sultana begaat een overtreding. Amra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sahil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Purva is nu in balbezit. Purva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangladesh FC 40%, benguluru fc 60%.
Bangladesh FC - benguluru fc 1:2