Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bablu crazy Bangladesh FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Hyder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kallianpur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bhutia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bhutia krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sahil passt de bal zonder na te denken. Neelakantachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukesh begaat een overtreding. Mukesh krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Amra onderschept slim de pass. Amra met een sublieme pass. Hindocha rent richting de bal. Purva rent richting de bal. Purva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Madugula met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sashekala de bal. Swaminathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swaminathan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Neelakantachar is nu in balbezit. Makam is nu in balbezit. Makam passt de bal met de wreef. Hyder is nu in balbezit. Hyder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kallianpur met een snelle inworp. Makam bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bhutia ... Strafschop! Bhutia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Makam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makam zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 43%, Bangladesh FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bablu crazy - Bangladesh FC 0:0

51e minuut.
Makam verovert de bal door een tackle van achteren. Makam geeft een hoge lob. Hyder is nu in balbezit. Hyder schiet op doel. Lath werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bablu crazy - Bangladesh FC 1:0

70e minuut.
Swaminathan heeft problemen om de bal te vangen. Swaminathan met een sublieme pass. Purva bereikt de bal nog maar net als eerste. Purva haalt uit met een fantastische trap. Madugula probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bablu crazy - Bangladesh FC 1:1

75e minuut.
Hindocha kopt de bal weg. Daar is Sashekala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swaminathan is nu in balbezit. Purva rent richting de bal. Purva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bablu crazy - Bangladesh FC 1:2

90e minuut.
Savdeep geeft een lange en hoge pass. Hyder heeft problemen om de bal te vangen. Savdeep verovert de bal door een tackle van achteren. Makam verovert de bal door een tackle van achteren. Makam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 62%, Bangladesh FC 38%.
Bablu crazy - Bangladesh FC 1:2