Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bharat FC Bangladesh FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Neelakantachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelakantachar geeft de bal voor. Maudgalya heeft problemen om de bal te vangen. Purva rent richting de bal. Purva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bhutia onderschept slim de pass. Bhutia geeft de bal voor. Daar is Maudgalya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purva is nu in balbezit. Purva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bhutia onderschept slim de pass. Yanamandra rent richting de bal. Yanamandra speelt de bal door. Purva is nu in balbezit. Purva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat FC - Bangladesh FC 0:1

39e minuut.
Raghuvir verovert de bal door een tackle van achteren. Raghuvir met een sublieme pass. Kurian rent richting de bal. Yalamanchili is nu in balbezit. Yalamanchili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Duleepsinhji met de inworp. Swaminathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swaminathan geeft de bal voor. Amra is nu in balbezit. Amra draait met de bal, schiet en ... Balakrishnan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat FC - Bangladesh FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bharat FC 49%, Bangladesh FC 51%.
Bharat FC - Bangladesh FC 0:2

54e minuut.
Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maudgalya is nu in balbezit. Maudgalya passt de bal zonder na te denken. Yalamanchili is nu in balbezit. Yalamanchili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Swaminathan onderschept slim de pass. Raghuvir rent richting de bal. Swaminathan begaat een overtreding. Swaminathan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Doeltrap. Yavar met een harde bal richting middenveld. Kurian kopt de bal weg. Yalamanchili is nu in balbezit. Yalamanchili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Shreeyash bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanamandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanamandra passt de bal met de wreef. Swaminathan rent richting de bal. Swaminathan probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bharat FC - Bangladesh FC 0:3

90e minuut.
Kalirai met een snelle inworp. Kurian is nu in balbezit. Bhutia is nu in balbezit. Kurian verovert de bal door een tackle van achteren. Kurian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bharat FC 47%, Bangladesh FC 53%.
Bharat FC - Bangladesh FC 0:3