Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100 rabh benguluru fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Gurudutt is nu in balbezit. Rebani is nu in balbezit. Randhawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebani rent richting de bal. Rebani draait met de bal, schiet en ... Raman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - benguluru fc 1:0

19e minuut.
Gurudutt passt de bal in één keer door. Sajid is nu in balbezit. Met opzet legt Tamragouri zijn tegenspeler op de grond. Tamragouri krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Priyadarshini is nu in balbezit. Rebani onderschept slim de pass. Rebani met een sublieme pass. Randhawa is nu in balbezit. Randhawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gurudutt probeert naar een medespeler te passen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid probeert naar een medespeler te passen. Randhawa rent richting de bal. Randhawa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Klungelig pakt Tamragouri de bal. Rebani rent richting de bal. Rebani speelt de bal door. Randhawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randhawa draait met de bal, schiet en ... Raman bokst de bal weg.

37e minuut.
Tamragouri is nu in balbezit. Tamragouri geeft een lange en hoge pass. Daruka heeft problemen om de bal te vangen. Pradip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradip draait met de bal, schiet en ... Nidheesh bokst de bal weg.

45e minuut.
Pradip kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lokhande met de inworp. Chittoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittoor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 46%, benguluru fc 54%.
100 rabh - benguluru fc 1:0

47e minuut.
Priyadarshini met een sublieme pass. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haresh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haresh krijgt een gele kaart. Sajid roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sajid kan niet meer verder spelen. Anant komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Randhawa is nu in balbezit. Randhawa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sarasvan de bal onder controle te krijgen. Rebani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebani schiet op doel. Raman bokst de bal weg.

54e minuut.
Rebani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebani schiet op doel. Surendranath is nu in balbezit. Randhawa verovert de bal door een tackle van achteren. Randhawa draait met de bal, schiet en ... Raman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Randhawa is nu in balbezit. Randhawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - benguluru fc 2:0

58e minuut.
Lokhande passt de bal in één keer door. Chittoor rent richting de bal. Sultana begaat een overtreding. Sultana krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Priyadarshini rent richting de bal. Priyadarshini geeft een hoge lob. Inworp. Chittoor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Lokhande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pradip rent richting de bal. Pradip passt de bal in één keer door. Medapati is nu in balbezit. Medapati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - benguluru fc 2:1

74e minuut.
Gurudutt heeft problemen om de bal te vangen. Pradip rent richting de bal. Medapati is nu in balbezit. Medapati draait met de bal, schiet en ... Nidheesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
100 rabh - benguluru fc 2:2

76e minuut.
Sajeev met een sublieme pass. Rebani bereikt de bal nog maar net als eerste. Randhawa rent richting de bal. Rebani is nu in balbezit. Rebani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sangem met een snelle inworp. Klungelig pakt Tamragouri de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gurudutt. Gurudutt krijgt een gele kaart. Tamragouri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tamragouri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 45%, benguluru fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
100 rabh - benguluru fc 2:2