Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madraid Bangladesh FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Srinath trapt de bal weg van het doel. Duleepsinhji kopt de bal weg. Daar is Puja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purva is nu in balbezit. Purva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Neelakantachar is nu in balbezit. Neil is nu in balbezit. Suri is nu in balbezit. Suri haalt uit met een fantastische trap. Lath probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madraid 53%, Bangladesh FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madraid - Bangladesh FC 0:0

55e minuut.
Purva bereikt de bal nog maar net als eerste. Swaminathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Swaminathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swaminathan haalt uit met een fantastische trap. Srinath probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madraid - Bangladesh FC 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Suri de bal. Rajah is nu in balbezit. Swaminathan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swaminathan krijgt een gele kaart. Rajah moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rajah kan niet meer verder spelen. Sahil komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri passt de bal met de wreef. Sahil rent richting de bal. Nachik verovert de bal door een tackle van achteren. Nachik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Puja geeft een hoge lob. Bhutia rent richting de bal. Bhutia geeft de bal voor. Purva is nu in balbezit. Purva schiet op doel. Srinath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madraid 47%, Bangladesh FC 53%.
real madraid - Bangladesh FC 0:1