Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ravi benguluru fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Seshadrinathan rent richting de bal. Seshadrinathan passt de bal in één keer door. Bhagyamma rent richting de bal. Pradip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ravi - benguluru fc 0:1

12e minuut.
Priyadarshini passt de bal in één keer door. Sarasvan speelt de bal door. Haresh probeert de bal aan de voet te houden. Sarangarajan is nu in balbezit. Sarangarajan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tamragouri verovert de bal door een tackle van achteren. Pradip rent richting de bal. Sreevijayan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sreevijayan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Roshni bereikt de bal nog maar net als eerste. Haresh verovert de bal door een tackle van achteren. Haresh probeert naar een medespeler te passen. Pradip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradip schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Priyadarshini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rege onderschept slim de pass. Tamragouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rege onderschept slim de pass. Rege haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Nirmal is nu in balbezit. Tamragouri is nu in balbezit. Nirmal onderschept slim de pass. Rege rent richting de bal. Rege schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi 48%, benguluru fc 52%.
ravi - benguluru fc 0:1

56e minuut.
Rege kan de bal niet met de borst controleren. Sarangarajan rent richting de bal. Priyadarshini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarangarajan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarangarajan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ravi - benguluru fc 1:1

64e minuut.
Haresh heeft problemen om de bal te vangen. Haresh passt de bal in één keer door. Sangem probeert naar een medespeler te passen. Bhagyamma rent richting de bal. Bhagyamma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ravi - benguluru fc 1:2

86e minuut.
Priyadarshini probeert naar een medespeler te passen. Nirmal is nu in balbezit. Bhagyamma verovert de bal door een tackle van achteren. Pradip is nu in balbezit. Pradip draait met de bal, schiet en ... Venkataraman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ravi - benguluru fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi 53%, benguluru fc 47%.
ravi - benguluru fc 1:3