Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100 rabh Bablu crazy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Nikitha probeert naar een medespeler te passen. Kallianpur is nu in balbezit. Sajeev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sajeev krijgt een gele kaart. Kallianpur raakt geblesseerd tijdens het duel. Sashekala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sashekala passt de bal zonder na te denken. Anbu is nu in balbezit. Nikitha rent richting de bal. Thyagaraju is nu in balbezit. Thyagaraju draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - Bablu crazy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 28%, Bablu crazy 72%.
100 rabh - Bablu crazy 1:0

46e minuut.
Hyder met een sublieme pass. Inworp. Sajid met de inworp. Gurudutt heeft problemen om de bal te vangen. Gurudutt geeft de bal voor. Madugula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thyagaraju bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyagaraju schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - Bablu crazy 2:0

59e minuut.
Sajid passt de bal zonder na te denken. Nikitha rent richting de bal. Nikitha passt de bal met de wreef. Thyagaraju bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyagaraju haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Anbu geeft de bal voor. Lokhande speelt de bal door. Nikitha is nu in balbezit. Nikitha schiet op doel. Madugula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - Bablu crazy 3:0

72e minuut.
Nikitha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anant komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Veerasamy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chittoor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anant is nu in balbezit. Anant schiet op doel. Madugula bokst de bal weg.

80e minuut.
Anbu heeft problemen om de bal te vangen. Anant bereikt de bal nog maar net als eerste. Anant passt de bal met de wreef. Thyagaraju rent richting de bal. Thyagaraju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - Bablu crazy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 38%, Bablu crazy 62%.
100 rabh - Bablu crazy 4:0