Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bablu crazy 100 rabh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kallianpur passt de bal in één keer door. Randhawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebani is nu in balbezit. Rebani schiet op doel. Madugula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sashekala rent richting de bal. Rebani verovert de bal door een tackle van achteren. Rebani probeert naar een medespeler te passen. Randhawa rent richting de bal. Randhawa draait met de bal, schiet en ... Madugula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chittoor rent richting de bal. Anirudhha begaat een overtreding. Chittoor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chittoor met een snel genomen vrije trap. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mukesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukesh geeft de bal voor. Hyder kopt de bal weg. Makam rent richting de bal. Makam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 63%, 100 rabh 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bablu crazy - 100 rabh 0:0

56e minuut.
Bhudev verovert de bal door een tackle van achteren. Bhudev geeft de bal voor. Daruka is nu in balbezit. Hyder rent richting de bal. Hyder haalt uit met een fantastische trap. Nidheesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hindocha onderschept slim de pass. Hindocha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sajid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bhudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebani verovert de bal door een tackle van achteren. Rebani met een sublieme pass. Randhawa rent richting de bal. Randhawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Amogh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kallianpur met een snelle inworp. Makam rent richting de bal. Makam schiet op doel. Nidheesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bablu crazy 56%, 100 rabh 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bablu crazy - 100 rabh 0:0