Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ashu Little ronaldos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Akshaykumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh onderschept slim de pass. Suresh schiet op doel. Viswanathan probeert de bal aan de voet te houden. Hemendra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ashu - Little ronaldos 1:0

22e minuut.
Tanuj speelt de bal door. Muthukaruppan is nu in balbezit. Datta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Datta krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Muthukaruppan met een sublieme pass. Sadasivam is nu in balbezit. Sadasivam met een sublieme pass. Vijayalakshmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijayalakshmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sadasivam onderschept slim de pass. Muthukaruppan is nu in balbezit. Muthukaruppan probeert naar een medespeler te passen. Vijayalakshmi rent richting de bal. Vijayalakshmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tanuj is nu in balbezit. Tanuj passt de bal in één keer door. Sandip rent richting de bal. Sandip geeft een hoge lob. Pallavi kopt de bal weg. Hemendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Viswanathan is nu in balbezit. Suresh verovert de bal door een tackle van achteren. Suresh draait met de bal, schiet en ... Hemendra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ashu - Little ronaldos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashu 50%, Little ronaldos 50%.
ashu - Little ronaldos 2:0

50e minuut.
Tarit passt de bal zonder na te denken. Muthukaruppan is nu in balbezit. Datta probeert naar een medespeler te passen. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh draait met de bal, schiet en ... Hemendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Saxena passt de bal in één keer door. Gopinath is nu in balbezit. Sadasivam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopinath onderschept slim de pass. Gopinath geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tarit passt de bal met de wreef. Gopinath rent richting de bal. Muthukaruppan verovert de bal door een tackle van achteren. Vijayalakshmi is nu in balbezit. Vijayalakshmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Muthukaruppan met een sublieme pass. Tanuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahalingam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vijayalakshmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vijayalakshmi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashu 34%, Little ronaldos 66%.
ashu - Little ronaldos 2:0