Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BERSA lions rnges
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Phadkar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manjanatha met de inworp. Shreekant is nu in balbezit. Shreekant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Satin rent richting de bal. Umesh verovert de bal door een tackle van achteren. Umesh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shreekant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shreekant haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manjanatha met een snelle inworp. Umesh speelt de bal door. Raguraman rent richting de bal. Raguraman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Noronha verovert de bal door een tackle van achteren. Noronha met een sublieme pass. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman haalt uit met een fantastische trap. Rahman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Satin is nu in balbezit. Umesh onderschept slim de pass. Umesh speelt de bal door. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - lions rnges 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 33%, lions rnges 67%.
FC BERSA - lions rnges 1:0

53e minuut.
Dalmiya heeft problemen om de bal te vangen. Shreekant rent richting de bal. Shreekant speelt de bal door. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Manjanatha met de inworp. Satin is nu in balbezit. Shreekant verovert de bal door een tackle van achteren. Shreekant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sanyukta speelt de bal door. Raguraman is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nabendu ... Strafschop! Nabendu krijgt een gele kaart. Raguraman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shreekant neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rahman trapt de bal weg. Mukhi kopt de bal weg. Daar is Patterjee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandayam onderschept slim de pass. Mandayam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Karunakaran is nu in balbezit. Karunakaran passt de bal met de wreef. Dalmiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman verovert de bal door een tackle van achteren. Raguraman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - lions rnges 2:0

87e minuut.
Karunakaran geeft een hoge lob. Phadkar is nu in balbezit. Phadkar speelt de bal door. Thommana is nu in balbezit. Thommana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 50%, lions rnges 50%.
FC BERSA - lions rnges 2:0