Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JBJRJD Warriors 1
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Thiruvengadathan is nu in balbezit. Inworp. Thiruvengadathan met de inworp. Suhas rent richting de bal. Suhas schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash geeft de bal voor. Hiranya probeert de bal aan de voet te houden. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Suhas speelt de bal door. Gadepalli rent richting de bal. Gadepalli met een sublieme pass. Nashier rent richting de bal. Nashier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Suriyaprakash rent richting de bal. Kellerafa is nu in balbezit. Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash draait met de bal, schiet en ... Daar is Virasana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JBJRJD 55%, Warriors 1 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JBJRJD - Warriors 1 0:0

50e minuut.
Thiruvengadathan met een sublieme pass. Nashier rent richting de bal. Seetharaman onderschept slim de pass. Saswata rent richting de bal. Saswata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Suhas passt de bal in één keer door. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya met een sublieme pass. Kellerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa schiet op doel. Udipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Suhas is nu in balbezit. Dristi verovert de bal door een tackle van achteren. Dristi geeft een lange en hoge pass. Irani bereikt de bal nog maar net als eerste. Irani geeft de bal voor. Udipi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Irani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Udipi bokst de bal weg. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa schiet op doel. Udipi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - Warriors 1 0:1

78e minuut.
Thiruvengadathan rent richting de bal. Thiruvengadathan geeft een hoge lob. Seetharaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nashier verovert de bal door een tackle van achteren. Nashier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JBJRJD 63%, Warriors 1 37%.
JBJRJD - Warriors 1 0:1