Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Stick Bangalore FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dhurvasula onderschept slim de pass. Dhurvasula speelt de bal door. Digamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Digamber is nu in balbezit. Manjiunath legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Digamber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dhurvasula neemt zijn aanloop. Tyagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Stick - Bangalore FC 0:1

10e minuut.
Motala rent richting de bal. Haresh onderschept slim de pass. Haresh met een sublieme pass. Meghana rent richting de bal. Meghana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Virinchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Digamber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tummala bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber begaat een overtreding. Digamber krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Haresh rent richting de bal. Haresh met een sublieme pass. Nashier bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber onderschept slim de pass. Digamber schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Stick 47%, Bangalore FC 53%.
Super Stick - Bangalore FC 0:1

57e minuut.
Meghana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Honnenahalli. Meghana raakt geblesseerd tijdens het duel. Haresh komt bij de bal en schiet. Virinchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Stick - Bangalore FC 1:1

71e minuut.
Tummala passt de bal zonder na te denken. Motala rent richting de bal. Ramchandra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramchandra krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Chetan kopt de bal weg. Motala rent richting de bal. Ramchandra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramchandra krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Parvin met een sublieme pass. Mantri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udeep. Udeep krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Stick 52%, Bangalore FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Stick - Bangalore FC 1:1