Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BERSA ashu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Pariket met een sublieme pass. Sanyukta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanyukta passt de bal in één keer door. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Arora raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulavarti komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Umesh geeft een hoge lob. Indraneel rent richting de bal. Indraneel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raguraman de bal. Raguraman draait met de bal, schiet en ... Sachin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 48%, ashu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BERSA - ashu 0:0

50e minuut.
Karunakaran rent richting de bal. Uday onderschept slim de pass. Uday passt de bal zonder na te denken. Suresh rent richting de bal. Suresh schiet op doel. Venkataramanan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Karunakaran geeft een hoge lob. Divyendu probeert de bal met de borst te controleren. Raguraman rent richting de bal. Raguraman haalt uit met een fantastische trap. Sachin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - ashu 1:0

57e minuut.
Revati trapt de bal weg van het doel. Pulavarti kopt de bal weg. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Uday is nu in balbezit. Uday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Karunakaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uday rent richting de bal. Uday probeert naar een medespeler te passen. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pulavarti met een sublieme pass. Saxena is nu in balbezit. Saxena passt de bal met de wreef. Uday bereikt de bal nog maar net als eerste. Uday schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suresh krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Pauravi de bal. De bal raakt de paal. Pauravi rent richting de bal. Pauravi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Neil speelt de bal door. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauravi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uday verovert de bal door een tackle van achteren. Uday schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Shreekant passt de bal met de wreef. Saxena is nu in balbezit. Saxena passt de bal in één keer door. Suresh is nu in balbezit. Suresh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tanuj rent richting de bal. Tanuj geeft de bal voor. Noronha kopt de bal weg. Raguraman rent richting de bal. Raguraman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sanyukta passt de bal met de wreef. Shreekant rent richting de bal. Shreekant met een sublieme pass. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - ashu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 50%, ashu 50%.
FC BERSA - ashu 2:0