Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lions rnges Little ronaldos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mandayam probeert naar een medespeler te passen. Sadasivam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhi onderschept slim de pass. Mukhi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viswanathan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mukhi draait met de bal, schiet en ... Viswanathan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muthupalaniappan is nu in balbezit. Mukhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lions rnges - Little ronaldos 1:0

28e minuut.
Mukhi rent richting de bal. Thommana is nu in balbezit. Mukhi is nu in balbezit. Mukhi draait met de bal, schiet en ... Viswanathan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muthukaruppan kopt de bal weg. Mukhi heeft problemen om de bal te vangen. Tarit maakt een afschuwelijke overtreding. Tarit krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Phadkar met een sublieme pass. Sagdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagdo speelt de bal door. Mukhi is nu in balbezit. Mukhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lions rnges 35%, Little ronaldos 65%.
lions rnges - Little ronaldos 1:0

62e minuut.
Mukhi onderschept slim de pass. Sadasivam verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sadasivam de bal. Thommana bereikt de bal nog maar net als eerste. Thommana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lions rnges - Little ronaldos 2:0

70e minuut.
Sadasivam is nu in balbezit. Sagdo onderschept slim de pass. Sagdo speelt de bal door. Thommana is nu in balbezit. Thommana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Geet rent richting de bal. Geet passt de bal met de wreef. Viswanathan rent richting de bal. Thommana onderschept slim de pass. Thommana haalt uit met een fantastische trap. Hemendra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Thommana rent richting de bal. Mukhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thommana rent richting de bal. Mukhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thommana probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lions rnges 54%, Little ronaldos 46%.
lions rnges - Little ronaldos 2:0