Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangalore FC Warriors 1
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lavanya speelt de bal door. Kellerafa is nu in balbezit. Parvin is nu in balbezit. Kellerafa onderschept slim de pass. Kellerafa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bangalore FC - Warriors 1 0:1

8e minuut.
Suriyaprakash draait met de bal, schiet en ... Parvin kopt de bal weg. Suriyaprakash rent richting de bal. Suriyaprakash draait met de bal, schiet en ... Virinchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangalore FC - Warriors 1 0:2

34e minuut.
Irani verovert de bal door een tackle van achteren. Irani probeert naar een medespeler te passen. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa schiet op doel. Virinchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangalore FC - Warriors 1 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangalore FC 59%, Warriors 1 41%.
Bangalore FC - Warriors 1 0:3

50e minuut.
Prabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabir speelt de bal door. Klungelig pakt Suriyaprakash de bal. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Motala rent richting de bal. Suriyaprakash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Seetharaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digamber rent richting de bal. Digamber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Suriyaprakash rent richting de bal. Kellerafa is nu in balbezit. Suriyaprakash rent richting de bal. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Motala is nu in balbezit. Motala passt de bal in één keer door. Digamber is nu in balbezit. Digamber haalt uit met een fantastische trap. Sujeev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangalore FC - Warriors 1 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangalore FC 54%, Warriors 1 46%.
Bangalore FC - Warriors 1 1:3