Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warriors 1 Bangalore FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Vasant is nu in balbezit. Vasant probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Honnenahalli de bal. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... Priyavardhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Sudarshana de bal. Sudarshana passt de bal met de wreef. Vasant speelt de bal door. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dristi is nu in balbezit. Dristi probeert naar een medespeler te passen. Suriyaprakash speelt de bal door. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Honnenahalli de bal. Suriyaprakash onderschept slim de pass. Suriyaprakash met een sublieme pass. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Digamber draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Seetharaman de bal onder controle te krijgen. Singh geeft de bal voor. Digamber rent richting de bal. Digamber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chetan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kellerafa is nu in balbezit. Kodali rent richting de bal. Kellerafa verovert de bal door een tackle van achteren. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap. Priyavardhan bokst de bal weg.

44e minuut.
Kodali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suriyaprakash rent richting de bal. Suriyaprakash geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 52%, Bangalore FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warriors 1 - Bangalore FC 0:0

48e minuut.
Sudarshana rent richting de bal. Singh onderschept slim de pass. Singh probeert naar een medespeler te passen. Digamber rent richting de bal. Digamber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Digamber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yudhajit komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Dristi de bal. Joshi geeft de bal voor. Lavanya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yudhajit rent richting de bal. Yudhajit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Seetharaman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Singh met een snelle inworp. Dhurvasula rent richting de bal. Dhurvasula geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Dristi de bal. Dristi geeft een lange en hoge pass. Kodali is nu in balbezit. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Yudhajit rent richting de bal. Seetharaman is nu in balbezit. Yudhajit onderschept slim de pass. Yudhajit schiet op doel. Sujeev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - Bangalore FC 0:1

66e minuut.
Prabir onderschept slim de pass. Prabir passt de bal zonder na te denken. Kellerafa rent richting de bal. Suriyaprakash rent richting de bal. Suriyaprakash draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Motala is nu in balbezit. Kellerafa onderschept slim de pass. Kellerafa geeft een lange en hoge pass. Irani rent richting de bal. Irani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warriors 1 - Bangalore FC 1:1

75e minuut.
Lavanya is nu in balbezit. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh passt de bal zonder na te denken. Yudhajit is nu in balbezit. Yudhajit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Suriyaprakash kopt de bal weg. Kodali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa verovert de bal door een tackle van achteren. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... Priyavardhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudarshana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavanya speelt de bal door. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chetan met een snelle inworp. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh geeft een hoge lob. Yudhajit rent richting de bal. Yudhajit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 45%, Bangalore FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warriors 1 - Bangalore FC 1:1