Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Stick JBJRJD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Suhas geeft de bal voor. Daar is Pillalamarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillalamarri passt de bal in één keer door. Nashier rent richting de bal. Nashier schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Stick - JBJRJD 0:1

12e minuut.
Haresh is nu in balbezit. Haresh met een sublieme pass. Meghana bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghana schiet op doel. Udipi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Stick - JBJRJD 1:1

16e minuut.
Sangeeta heeft problemen om de bal te vangen. Haresh onderschept slim de pass. Haresh met een sublieme pass. Meghana bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sangeeta is nu in balbezit. Haresh onderschept slim de pass. Haresh passt de bal in één keer door. Meghana rent richting de bal. Meghana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sangeeta kopt de bal weg. Thiruvengadathan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phadnis. Phadnis krijgt een gele kaart. Thiruvengadathan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sangeeta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pillalamarri kopt de bal weg. Nashier rent richting de bal. Nashier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Stick - JBJRJD 1:2

43e minuut.
Pillalamarri geeft de bal voor. Klungelig pakt Sangeeta de bal. Sangeeta passt de bal met de wreef. Daar is Nashier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nashier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Stick 52%, JBJRJD 48%.
Super Stick - JBJRJD 1:2

58e minuut.
Meghana passt de bal in één keer door. Haresh rent richting de bal. Saswata rent richting de bal. Haresh verovert de bal door een tackle van achteren. Haresh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Mantri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tummala de bal onder controle te krijgen. Meghana is nu in balbezit. Meghana schiet op doel. Udipi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Stick - JBJRJD 2:2

76e minuut.
Phadnis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arivuthokai komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hiranya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya speelt de bal door. Qamar heeft problemen om de bal te vangen. Meghana bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mantri probeert naar een medespeler te passen. Meghana heeft problemen om de bal te vangen. Haresh is nu in balbezit. Meghana rent richting de bal. Meghana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Stick - JBJRJD 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Stick 49%, JBJRJD 51%.
Super Stick - JBJRJD 3:2