Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangalore FC JBJRJD
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Venkatadri passt de bal in één keer door. Dhurvasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhurvasula met een sublieme pass. Digamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dhurvasula rent richting de bal. Dhurvasula draait met de bal, schiet en ... Singh rent richting de bal. Singh geeft een hoge lob. Honnenahalli kopt de bal weg. Udipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Virasana de bal. Digamber rent richting de bal. Digamber draait met de bal, schiet en ... Udipi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Honnenahalli is nu in balbezit. Thiruvengadathan verovert de bal door een tackle van achteren. Thiruvengadathan probeert naar een medespeler te passen. Nashier rent richting de bal. Nashier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Udeep met een snelle inworp. Joshi geeft een lange en hoge pass. Digamber rent richting de bal. Digamber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Digamber rent richting de bal. Dhurvasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sangeeta zijn tegenspeler op de grond. Sangeeta krijgt een gele kaart. Dhurvasula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dhurvasula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangalore FC 37%, JBJRJD 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangalore FC - JBJRJD 0:0

59e minuut.
Virasana geeft een lange en hoge pass. Honnenahalli is nu in balbezit. Honnenahalli speelt de bal door. Thiruvengadathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiruvengadathan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Saswata rent richting de bal. Honnenahalli onderschept slim de pass. Honnenahalli met een sublieme pass. Dhurvasula is nu in balbezit. Dhurvasula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangalore FC 41%, JBJRJD 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangalore FC - JBJRJD 0:0