Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Stick Warriors 1
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.3
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sangal bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasant met een snelle inworp. Suriyaprakash controleert de bal met de borst. Suriyaprakash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Stick - Warriors 1 0:1

8e minuut.
Mantri met de inworp. Suriyaprakash is nu in balbezit. Tummala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tummala krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Nashier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nashier geeft een hoge lob. Sangal rent richting de bal. Vasant verovert de bal door een tackle van achteren. Vasant geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Stick 67%, Warriors 1 33%.
Super Stick - Warriors 1 0:1

50e minuut.
Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash draait met de bal, schiet en ... Manjiunath kopt de bal weg. Nashier met een sublieme pass. Manjiunath is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Seetharaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seetharaman geeft de bal voor. Ramchandra probeert de bal aan de voet te houden. Ramchandra passt de bal met de wreef. Vishnu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Irani rent richting de bal. Irani geeft een hoge lob. Tummala rent richting de bal. Kellerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Haresh rent richting de bal. Navya verovert de bal door een tackle van achteren. Navya probeert naar een medespeler te passen. Vasant is nu in balbezit. Vasant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mantri heeft problemen om de bal te vangen. Navya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tummala. Navya roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Navya kan niet meer verder spelen. Koluthungan komt het veld opgelopen. Prabir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Irani is nu in balbezit. Irani geeft een hoge lob. Koluthungan is nu in balbezit. Koluthungan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sujeev met een harde bal richting middenveld. Ramchandra kopt de bal weg. Koluthungan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghana verovert de bal door een tackle van achteren. Meghana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dristi geeft de bal voor. Irani kopt de bal weg. Daar is Haresh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meghana is nu in balbezit. Meghana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Stick - Warriors 1 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Stick 58%, Warriors 1 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Stick - Warriors 1 1:1