Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warriors 1 ashu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Klungelig pakt Uday de bal. Lavanya onderschept slim de pass. Lavanya passt de bal in één keer door. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Lavanya heeft problemen om de bal te vangen. Saxena rent richting de bal. Lavanya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavanya krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Indraneel probeert de bal met de borst te controleren. Kellerafa verovert de bal door een tackle van achteren. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Divyendu de bal onder controle te krijgen. Sachin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Neil is nu in balbezit. Kellerafa onderschept slim de pass. Kellerafa probeert naar een medespeler te passen. Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Saxena geeft de bal voor. Klungelig pakt Uday de bal. Prabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh verovert de bal door een tackle van achteren. Suresh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - ashu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 38%, ashu 62%.
Warriors 1 - ashu 0:1

47e minuut.
Datta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanuj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suriyaprakash met een sublieme pass. Kellerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sudarshana rent richting de bal. Saxena onderschept slim de pass. Saxena probeert naar een medespeler te passen. Suresh is nu in balbezit. Suresh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sachin met een sublieme pass. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavanya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lavanya kan niet meer verder spelen. Navya komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tanuj met een sublieme pass. Yamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamini geeft een lange en hoge pass. Suresh krijgt zijn hoofd ertegen. Sujeev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vasant geeft een lange en hoge pass. Tanuj kopt de bal weg. Klungelig pakt Neil de bal. Suriyaprakash rent richting de bal. Suriyaprakash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Datta probeert naar een medespeler te passen. Tanuj rent richting de bal. Tanuj passt de bal zonder na te denken. Uday rent richting de bal. Uday passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - ashu 0:2

89e minuut.
Gadepalli trapt de bal weg. Suriyaprakash kopt de bal weg. Navya met een sublieme pass. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap. Sachin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 39%, ashu 61%.
Warriors 1 - ashu 0:2